Vårt sortiment

Vårt sortiment

Frukt och grönt från hela världen

Vårt sortiment sträcker sig från skånsk Bjärepotatis till sydafrikanska citroner. Vi arbetar nära odlarna i vår egen region, men vårt nätverk sträcker sig över hela världen. Det gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av både lokalproducerade och importerade frukter och grönsaker.

Ekologiskt

Ekologiskt

Efterfrågan på ekologiska produkter är större än någonsin – och kommer garanterat inte att minska. Vi har ett stort utbud av såväl svenska som importerade ekologiska varor och en tydlig ambition om att hela tiden ligga i framkant när det gäller detta sortiment.

Närodlat

Närodlat

SabaFruit värnar om sitt nätverk av odlare. Många av odlarna är familjeföretag som drivits i flera generationer. De brinner för sina produkter och är lyhörda för konsumentens önskemål – precis som vi.

Egen import

Egen import

Inom företaget finns kunskap som bygger på mer än trettio års erfarenhet av att importera frukt och grönt. Hela världen är vårt arbetsfält idag och vi väljer bara de bästa råvarorna från noga kontrollerade odlare i vårt nätverk. Vi har hela tiden ögonen på nyheter och trender på världsmarknaden.


Färdigpackat

Färdigpackat

Vi är måna om att våra kunder alltid får fräscha produkter av högsta kvalitet. Packningen är en viktig del av detta. Vi erbjuder i längsta möjliga mån kundanpassade lösningar med fokus på service.

Populärt i frukt- och
grönsaksavdelningen just nu!

Avokadon

Avokadon

Har du en tendens att småäta så är den fiberrika avokadon perfekt som mellanmål eftersom den hjälper till att ta bort sötsuget. Och fettet behöver du inte vara rädd för, det är av samma sort som finns i olivolja – vilket bland annat är bra för hjärtat. Har du köpt en lite för omogen avokado så kan du testa att skynda på processen genom att lägga den i en brun papperspåse tillsammans med ett äpple eller en banan. När den lilla knoppen lätt går av så är avokadon mogen att ätas!

Vindruvor

Vindruvor

Vindruvor i fruktskålen är inte bara vackert och gott utan också hälsosamt. Druvor bjuder bland annat på c-vitamin och antioxidanter som skyddar kroppens celler. Det vanligaste är ju att man äter druvorna så som de är, men de är också goda i matlagning tillsammans med lax eller kyckling. Testa! Eller frys in halverade vindruvor och använd istället för is i vattenbringaren.

Ananas

Ananas

Ut med julen, in med ananas! Supergott i en salsa eller mixad i smoothie. Doles ananas skördas alltid mogna. De betyder att de är redo att ätas när de är i butik och inte behöver mogna mer eftersom de redan har nått sin fulla sötma. Det gröna skalet betyder alltså inte att frukten är omogen.